מרים גולדגאמר נ' כונס הנכסים הרשמי - מחוז ת"א ואח'

: | גרסת הדפסה
פש"ר
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
1962-08
22.6.2011
בפני :
חגי ברנר

- נגד -
:
מרים גולדגאמר
:
1. כונס הנכסים הרשמי - מחוז ת"א
2. יצחק סימון

החלטה,החלטה

החלטה

עו"ד חנא משוחרר מיצוגה של המבקשת.

ניתנה והודעה היום כ' סיון תשע"א, 22/06/2011 במעמד הנוכחים.

חגי ברנר, שופט

החלטה

על פני הדברים לא מדובר בהליך מסובך ועל כן בשלב זה לא שוכנעתי שראוי לברר אותו במסגרת אחרת. דומה כי ככל שמדובר בהליך פשוט וכרגע נראה כי מדובר בהליך פשוט, הרי שהמתכונת הדיונית הנכונה היא בקשה למתן הוראות.

יחד עם זאת, לנוכח העובדה שבוריס גולדגאמר כופר באוטנטיות של המסמך שמכוחו מבקש הנאמן לשים ידו על מלוא כספי התמורה של הדירה אין מנוס מהגשת תצהיר מטעמה של החייבת לאימות המסמך ונסיבות חתימתו ולאחר מכן יגיש בוריס גולדגאמר תצהיר תשובה ואזי יתקיים בירור של הבקשה לגופו של ענין.

החייבת תגיש תצהיר תוך 30 יום. בוריס גולדגאמר יגיש תצהיר תשובה תוך 30 יום לאחר מכן.

דיון בבקשה יערך ביום 11.01.2012 בשעה 12:00. זמן חקירתו של כל מצהיר לא יעלה על 30 דקות.

ניתנה והודעה היום כ' סיון תשע"א, 22/06/2011 במעמד הנוכחים.

חגי ברנר, שופט

הוקלד על ידי: אסתר סודאי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>